Сокільницька територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інституційний аудит

Дата: 03.02.2021 09:55
Кількість переглядів: 572

Розпочався інституційний аудит у Комунальному закладі Пустомитівської районної ради «Годовицький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Пустомитівського району Львівської області».

Фото без опису

Інституційний аудит має на меті проаналізувати та оцінити якість освітньої діяльності закладу та надати дієві рекомендації і підтримку у вдосконаленні роботи школи.

Упродовж п’яти робочих днів, з 3 лютого до 9 лютого 2021 року, фахівці управління Служби та незалежні освітні експерти працюватимуть разом з усіма учасниками освітнього процесу задля пошуку шляхів покращення якості освітньої діяльності закладу освіти.

У перший день інституційного аудиту відбулася нарада експертної групи з адміністрацією закладу, представниками педагогічного колективу, учнівського самоврядування, батьками здобувачів освіти та представником засновника.

Проведено інтерв’ювання керівника школи, заступника директора, практичного психолога, представників учнівського самоврядування.

Працівники управління Служби оцінюватимуть освітнє середовище – один з напрямів інституційного аудиту. Адже освітнє середовище формує мотивацію дитини щодня йти до школи та досягати результатів у навчанні.

Бажаємо злагодженої роботи, конструктивного діалогу.

Пам’ятаймо, що якісна школа створюється у результаті спільних зусиль!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора