Сокільницька територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Департамент освіти і науки ЛОДА

Дата: 17.03.2021 11:01
Кількість переглядів: 511

Фото без опису

 

  На території Львівської області, як і на території всієї України, ускладнилася ситуація із захворюванням COVID, в першу чергу це стосується територій міст Львова і Дрогобича.

  Департамент освіти і науки рекомендує із розумінням та всією відповідальністю поставитися до збереження здоров’я та життя учасників освітнього процесу.

  Щоб запобігти поширенню коронавірусної хвороби раніше департамент скерував листа на заклади освіти за необхідності запровадити використання технологій дистанційного навчання у закладах загальної середньої, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти м. Львова і м. Дрогобича.

   Разом з тим рекомендуємо ретельно моніторити рівень захворюваності в кожному закладі освіти в межах кожної територіальної громади. При умові виявлення хворих на коронавірус пропонуємо переходити на віддалене навчання, про що терміново повідомляти департамент освіти і науки облдержадміністрації.

  З метою скорочення тривалості віддаленого навчання можна також відкоригувати терміни проведення весняних канікул (наприклад, розпочати з 15.03.2021).

  Звертаємо увагу, що закладам професійної (професійно-технічної) треба здійснити перехід на дистанційну форму навчання з 16 до 26 березня 2021 року.

  Відповідний Наказ ??? https://bit.ly/3vvV5L1


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора