Сокільницька територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перенесення громадських слухань

Дата: 18.03.2021 18:59
Кількість переглядів: 545

Сокільницька сільська рада інформує мешканців Сокільницької ТГ, представників підприємств та організацій, що проведення громадських слухань щодо детальних планів територій, призначених на 19.03.2021 ( https://sokilnyky-rada.gov.ua/news/1615303790/ ) переноситься на термін, що залежатиме від епідеміологічної ситуації на території Сокільницької територіальної громади.

Слухання переносяться відповідно до розпорядження голови Сокільницької сільської ради від 18.03.2021р. № 117 «Про заходи обмеження» та рішення обласної комісії ТЕБ І НС.

Обласна комісія техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій (ТЕБ і НС) прийняла рішення ввести обмежувальні заходи на території Львівської області у зв’язку із погіршенням ситуації із коронавірусом. Відповідне рішення прийняли на засіданні комісії у четвер, 18 березня.

Як повідомили у прес-службі ЛОДА, обласна комісія ТЕБ і НС рекомендує органам місцевого самоврядування з 19 до 29 березня в області ввести нові карантинні обмеження. Термін цих обмежень можуть продовжити, якщо цього потребуватиме епідеміологічна ситуація.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора