Сокільницька територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформаційна платформа "Допомога поруч"

Дата: 17.05.2021 21:11
Кількість переглядів: 478

Фото без опису

Міністерство соціальної політики України на виконання пункту 1 Постанови Кабінету Міністрів України №287 від 08 квітня 2020 року  запровадило інформаційну платформу “Допомога поруч” (далі – Сервіс), яку створено з метою надання  адресної допомоги вразливим верствам населення у період карантину, встановленого Урядом у зв’язку з поширенням на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Інформаційна платформа “Допомога поруч” функціонує для визначення та задоволення потреб одиноких громадян похилого віку, осіб з інвалідністю, сімей з дітьми, зокрема з дітьми з інвалідністю, надання допомоги та соціальних послуг таким особам місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, органами соціального захисту населення, благодійними та громадськими організаціями, соціально відповідальним бізнесом, волонтерами.

 

Сервіс розміщений за посиланням https://dopomoga.msp.gov.ua.

 

Щодня на інформаційній платформі “Допомога поруч” розміщується:

-  інформація про потреби одиноких громадян похилого віку, одиноких осіб з інвалідністю, сімей з дітьми, зокрема сімей з дітьми з інвалідністю  у забезпеченні продуктами харчування, засобах особистої гігієни, побутової хімії для їх життєзабезпечення, у транспортних послугах для доставки зазначеної допомоги, в довезенні соціальних робітників для надання послуг потребуючим;

- звіт про надання допомоги одиноким громадянам похилого віку, одиноким особам з інвалідністю, сім’ям з дітьми, зокрема сім’ям з дітьми з інвалідністю.

 

            Ініціатива об’єднує всіх небайдужих громадян громади, волонтерів, благодійні та громадські організації, соціально відповідальний бізнес навколо соціального онлайн-проекту «Допомога поруч», щоб у межах своїх можливостей надавати допомогу тим, хто потребує цього під час карантину!

 

Якщо Ви- підприємець, благодійник, волонтер або просто небайдужа людина і маєте бажання та можете допомогти потребуючим громадянам вказаних категорій, прохання зателефонувати за номером гарячої лінії 112 і повідомити, яку саме допомогу Ви можете надати.

 

Якщо Ви належите до категорії таких потребуючих громадян- телефонуйте за телефонним  номером гарячої лінії 112 і повідомте про Вашу потребу.  Дзвінок  можна здійснити кожному і повідомити про потребу того, кому вона необхідна.   

 

 

Така допомога є  безкоштовною для потребуючих!

 За повідомленням

Департаменту соціального захисту населення

Львівської обласної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора