Сокільницька територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася робоча зустріч у рамках українсько-швейцарського проєкту "Діємо для здоров'я"

Дата: 01.07.2021 15:13
Кількість переглядів: 2957

Шановні мешканці громади, 

Доводимо до відома, що 29.06.2021 року у с.Сокільники відбулася робоча зустріч у рамках українсько-швейцарського проєкту "Діємо для здоров'я", який має на меті зменшити тягар хвороб та запобігти передчасній смертності від неінфекційних захворювань. Неінфекційні захворювання - група захворювань, які ще часто називають хронічними. Вони не передаються від людини до людини і, як правило, мають тривалий перебіг. До них відносяться такі групи захворювань, як серцево-судинні захворювання, цукровий діабет, хронічні захворювання легенів, онкологічні захворювання, психічні розлади. 

Проєкт реалізується за підтримки Швейцарії, що надається через Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва. Детальніше про проєкт можна дізнатися на сайті  та фейсбук сторінці

В рамках цього проєкту наша громада зможе реалізувати ініціативи, направлені на збереження здоров'я населення. Щоб визначити пріоритети та зрозуміти, що саме потребує покращення, потрібна ваша допомога. 

Заповніть, будь ласка, анкету, відповівши на запитання, пов'язані із здоров'ям в громаді. На заповнення анкети потрібно 10-15 хвилин. З вашою допомогою ми зможемо визначити пріоритети та впровадити активності, які допоможуть населенню громади бути більш здоровими. 

https://docs.google.com/forms/d/1LMefJ42ObQo9slvYYOJ0JoA4mogwkzl_nWcxXs52lew/edit  

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора