Сокільницька територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Сокільницькій громаді стартує проект, що допоможе мешканцям попередити  ряд неінфекційних захворювань

Дата: 17.06.2022 13:41
Кількість переглядів: 257

Фото без опису

     У Сокільницькій громаді стартує проєкт, що допоможе мешканцям попередити  ряд неінфекційних захворювань чи виявити їх на ранній стадії. У рамках проєкту амбулаторія Сокільницьої сільської ради буде оснащена додатковим діагностичним обладнанням. Медики проводитимуть безкоштовно медичні обстеження дорослих та дітей. Також ми будемо розповідати про те, як берегти своє здоров’я і попередити ряд захворювань.

Проєкт запущено громадською організацією  «Реабілітаційний центр ветеранів Російсько-Української війни “Сокільники”» спільно з Сокільницькою сільською радою завдяки підтримці Україно-швейцарський проєкт «Діємо для здоров’я».

    У рамках проєкту ГО «Реабілітаційний центр ветеранів Російсько-Української війни «Сокільники» вже передала  амбулаторії два Електрокардіографи Cardipia 800H  та Автоклав Ritter Cleantec CB23 вартістю 313 226, 36 грн. 

          На сьогодні електрокардіограма- основний метод виявлення патологій серця, що потребують часто невідкладних заходів для збереження життя і здоров’я людини. Обстежуючи пацієнтів за допомогою сучасного електрокардіографа, медики зможуть на місці встановити діагноз, отримати інформацію щодо важкості перебігу захворювання та оцінити, чи потрібне  стаціонарне лікування щоби знизити ризики подальшого важкого перебігу захворювання.

        Проект реалізовується за підтримки проєкту міжнародної технічної допомоги «Скорочення поширеності факторів ризику неінфекційних захворювань (НІЗ) в Україні», що фінансується  Урядом Швейцарської Конфедерації через Швейцарську агенцію з розвитку та співробітництва Міністерства закордонних справ Швейцарії (SDС).

          Якщо у вас з’явилися болі в області серця, аритмія, задишка терміново звертайтесь до Вашого сімейного лікаря, який проведе належне обстеження.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора