Сокільницька територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громадські слухання 06.05.21

Дата: 26.04.2021 09:57
Кількість переглядів: 70

 

Фото без опису

Сокільницька сільська рада інформує мешканців Сокільницької ОТГ, представників підприємств та організацій про проведення громадських слухань, щодо детальних планів території (далі ДПТ):

  • ДПТ для будівництва та обслуговування торговоофісних та складських приміщень, станції технічного обслуговування та автомийки в межах вул. Скнилівська - Проектована 6 в с. Сокільники Пустомитівського району Львівської області. Розробник ДПТ - ФОП Лаврін Володимир Степанович. Підстава розроблення ДПТ – рішення Сокільницької сільської ради від 30.12.2020р. № 45.

Фото без опису

  • ДПТ для розташування індивідуальної житлової забудови в с. Сокільники в межах кварталу К16. Розробник ДПТ - ТзОВ «ПО «УкрЗахідУрбанізація». Підстава розроблення ДПТ – рішення Сокільницької сільської ради від 11.06.2019р. № 736.

Фото без опису

  • Внесення змін в ДПТ для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Сокільники по вул. Садова Львівського району Львівської області. Розробник ДПТ ФОП Лаврін Володимир Степанович. Підстава розроблення ДПТ – рішення Сокільницької сільської ради від 30.12.2020р. № 45.

Фото без опису

  • ДПТ для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будівель, офісних приміщень та інших приміщень громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької діяльності пов’язаної з отриманням прибутку) в межах вул. Скнилівської Волошкової - урочище Панська Гора». Розробник ДПТ - СКП «Архітектурно-планувальне бюро об’єднаних громад». Підстава розроблення ДПТ – рішення Сокільницької сільської ради від 30.12.2020р. № 45.

Фото без опису

  • ДПТ для розміщення та експлуатації об’єктів придорожнього сервісу в с. Сокільники вул. Зубрівська (Західний обхід м. Львова). Розробник ДПТ ФОП Данилів Ростислав Олегович. Підстава розроблення ДПТ – рішення Сокільницької сільської ради від 30.12.2020р. № 45.

Фото без опису

  • ДПТ в межах вулиць Стрийська та Івасюка в с. Сокільники. Розробник ДПТ ФОП Грімнак А. А. Підстава розроблення ДПТ – рішення Сокільницької сільської ради від 03.03.2017р. № 251.

Фото без опису

  • ДПТ для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд по вул. Грушевського в с. Сокільники Львівської області. Розробник ДПТ – ТзОВ «Науково дослідний проектний інститут Київ-проект». Підстава розроблення ДПТ – рішення Сокільницької сільської ради від 05.02.2021р. № 89.

Фото без опису

  • ДПТ в межах вул. Львівська в с. Сокільники Пустомитівського району Львівської області. Розробник ДПТ - ФОП Юзькевич Х. І. Підстава розроблення ДПТ – рішення Сокільницької сільської ради від 02.09.2019р. № 778.

Фото без опису

Громадські слухання зазначених  ДПТ, відбудуться 6 травня о 17:00 в приміщені Народного дому (с. Сокільники, вул. Д. Галицького, 1). Відповідальний за організацію слухань – виконавчий комітет Сокільницької сільської ради.

Також ознайомитись з матеріалами ДПТ можна в приміщені Сокільницької сільської ради (с. Сокільники, вул. Січових Стрільців, 1) у відділі архітектури та містобудування.

Додаткова інформація за телефоном (032) 227 06 45


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора