Сокільницька територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громадські слухання 26.05.21

Дата: 17.05.2021 10:02
Кількість переглядів: 125

Фото без опису

Сокільницька сільська рада інформує мешканців Сокільницької ОТГ, представників підприємств та організацій про проведення громадських слухань, щодо детальних планів території (далі ДПТ):

  • Детальний план території для влаштування та обслуговування дитячого майданчика в районі вулиць Івасюка та Проектована50 в с. Годовиця Львівської області.

Розробник ДПТ – ТОВ «Центр планування території».

Підстава розроблення ДПТ – рішення Сокільницької сільської ради від 30.12.2020р. № 45.

Метою розроблення ДПТ є уточнення у більш крупному масштабі положень раніше розробленого генерального плану с. Годовиця, зокрема щодо існуючого дитячого майданчика в районі вулиці В.Івасюка, уточнення функціонального призначення території, просторової композиції, параметрів забудови, визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними та санітарно-гігієнічними нормами.

Територія, на яку розробляється ДПТ, площею орієнтовно 0,0280 га, розташована у південно-східній частині с. Годовиця та придатна для розміщення дитячого майданчика. З північно-західної сторони відносно дитячого майданчика розташовані території житлової забудови, а з південно-східної сторони територія обмежена охоронною зоною ЛЕП-110кВ. Під’їзд до території буде здійснюватися від існуючої вул. В.Івасюка або вул. Проектована-50. Дані вулиці мають виїзд до головної автодороги, тому проектована територія буде мати зручний транспортний зв'язок з іншими об’єктами с. Годовиця.

Фото без опису

 

Фото без опису

  • Детальний план території для влаштування та обслуговування дитячого майданчика по вул. Проектованій28 в с. Басівка Львівської області.

Розробник ДПТ – ТОВ «Центр планування території».

Підстава розроблення ДПТ – рішення Сокільницької сільської ради від 30.12.2020р. № 45.

Метою розроблення ДПТ є уточнення у більш крупному масштабі положень раніше розробленого генерального плану с. Басівка, зокрема щодо існуючого дитячого майданчика в районі вулиці Б.Хмельницького, уточнення функціонального призначення території, просторової композиції, параметрів забудови, визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними та санітарно-гігієнічними нормами.

Територія, на яку розробляється ДПТ, площею орієнтовно 0,0400 га, розташована у південно-східній частині с. Басівка та придатна для розміщення дитячого майданчика. З північно-західної, північно-східної та південної сторін відносно дитячого майданчика розташовані території житлової забудови, а з південно-західної сторони територія обмежена вул. Т.Шевченка. Під’їзд до території та парку буде здійснюватися від існуючої вул. Т.Шевченка або вул. Проектована-28. Дані вулиці мають виїзд до головної автодороги, тому проектована територія буде мати зручний транспортний зв'язок з іншими об’єктами с. Басівка.

Фото без описуФото без опису

 

  • Детальний план території для обслуговування мультифункціонального спортивного майданчика по вул. Л. Українки в с. Годовиця Львівської області.

Розробник ДПТ - ТОВ «Центр планування території».

Підстава розроблення ДПТ – рішення Сокільницької сільської ради від 30.12.2020р. № 45.

Метою розроблення ДПТ є уточнення у більш крупному масштабі положень раніше розробленого генерального плану с. Годовиця, зокрема щодо головного спортивного майданчика в районі вулиці Л.Українки, уточнення функціонального призначення території, просторової композиції, параметрів забудови, визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними та санітарно-гігієнічними нормами.

Територія, на яку розробляється ДПТ, площею орієнтовно 0,7560 га, розташована у північно-західній частині с. Годовиця та придатна для розміщення спортивних майданчиків. З південної, північної та західної сторін відносно проектованого спортивного майданчика розташовані території житлової забудови, а з східної сторони територія обмежена вул. Л.Українки. Під’їзд до території та гостевої автостоянки буде здійснюватися від існуючої вул. Л. Українки або вул. І.Франка. Дані вулиці мають виїзд до головної автодороги, тому проектована територія буде мати зручний транспортний зв'язок з іншими об’єктами с. Годовиця.

Фото без опису

Фото без опису

  • Детальний план території для обслуговування існуючого дитячого майданчика по вул. Шевченка в с. Годовиця Львівської області.

Розробник ДПТ - ТОВ «Центр планування території».

Підстава розроблення ДПТ – рішення Сокільницької сільської ради від 30.12.2020р. № 45.

Метою розроблення ДПТ є уточнення у більш крупному масштабі положень раніше розробленого генерального плану с. Годовиця, зокрема щодо існуючого дитячого майданчика в районі вулиці Шевченка, уточнення функціонального призначення території, просторової композиції, параметрів забудови, визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними та санітарно-гігієнічними нормами.

Територія, на яку розробляється ДПТ, площею орієнтовно 0,0400 га, розташована у південній частині с. Годовиця та придатна для розміщення дитячого майданчика. З північної та східної сторін відносно майданчика розташовані території житлової забудови, а з південно-західної сторони територія обмежена прибережно-захисною смугою від р. Щирка. Під’їзд до території буде здійснюватися від існуючої вул. Т.Шевченка. Дана проектована територія має зручний транспортний зв'язок з іншими об’єктами с. Годовиця.

Фото без описуФото без опису

 

  • Детальний план території для облаштування спортивного майданчика в районі вул. Смия та вул. Бічна Садова в с. Сокільники Львівського району Львівської області

Розробник ДПТ – ФОП Лаврін Ярослав Володимирович.

Підстава розроблення ДПТ – рішення Сокільницької сільської ради від 30.12.2020р. № 45.

Метою розроблення ДПТ є уточнення у більш крупному масштабі положень раніше розробленого генерального плану с. Сокільники, зокрема щодо існуючого дитячого майданчика в районі вулиці Смия, уточнення функціонального призначення території, просторової композиції, параметрів забудови, визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними та санітарно-гігієнічними нормами.

Територія, на яку розробляється ДПТ, розташована у західній частині с. Сокільники та придатна для розміщення дитячого майданчика. З західної, північної та східної сторін відносно майданчика розташовані території житлової забудови, а з південної сторони територія обмежена вул. Смия. Під’їзд до території буде здійснюватися від існуючої вул. Бічна Успенська. Дана проектована територія має зручний транспортний зв'язок з іншими об’єктами с. Сокільники.

Фото без описуФото без опису

  • Детальний план території для обслуговування дитячого майданчика по вул. Успенська урочище «Кадім» в с. Сокільники.           

          Розробник ДПТ- ФОП Данилів Р. О.

            Підстава розроблення ДПТ – рішення Сокільницької сільської ради від 05.04.2021р. № 119.

Метою розроблення ДПТ є уточнення у більш крупному масштабі положень раніше      розробленого генерального плану с. Сокільники, уточнення функціонального призначення  території, просторової композиції, параметрів забудови, визначення всіх планувальних  обмежень використання території згідно з державними будівельними та санітарно-  гігієнічними нормами. 

Територія, на яку розробляється ДПТ, розташована у південно-західній  частині с. Сокільники та придатна для розміщення дитячого майданчика. З північної сторони відносно майданчика розташовані території житлової забудови, а з південної сторони територія обмежена проїздом. Під’їзд до території буде здійснюватися по проектованій вул. Успенська проектована. Дана проектована територія має зручний транспортний зв'язок з іншими об’єктами с. Сокільники.

Фото без опису

Фото без опису

 

  • Детальний план території в районі вул. Садова Наварійська в с. Сокільники Пустомитівського району

Розробник ДПТ – ПП «ІМТА»

Підстава розроблення ДПТ – рішення Сокільницької сільської ради від 13.07.2020р. № 932.

Мета розроблення детального плану:

- уточнення у більш крупному масштабі положень генерального плану с. Сокільники;

- встановлення червоних ліній;

- визначення всіх планувальних обмежень використання території, згідно з державними будівельними нормами;

- формування принципів планувальної організації забудови;

- зображення існуючих земельних ділянок та їх функціонального призначення.

Фото без описуФото без опису

  • Детальний план території каналізаційного колектора обмежений вул. СтрийськаБратів Амбіцьких у с. Сокільники Львівського району Львівської області.

Розробник ДПТ – ФОП Лаврін В. С.

Підстава розроблення ДПТ – рішення Сокільницької сільської ради від 30.12.2020р. № 45.

Мета розроблення детального плану:

- уточнення у більш крупному масштабі положень раніше розробленого генерального плану с. Сокільники;

- визначення обсягів діяльності щодо інженерного забезпечення території;

- визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними та санітарно-гігієнічними нормами.

Фото без описуФото без опису

 

  • Детальний план території для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд по вул. Грушевського в с. Сокільники Львівської області.

       

Розробник ДПТ – ТОВ «НДПІ КИЇВ-ПРОЕКТ»

Підстава розроблення ДПТ – рішення Сокільницької сільської ради від 05.02.2021р. № 89.

Метою розроблення ДПТ є уточнення у більш крупному масштабі положень раніше розробленого генерального плану с. Сокільники, зокрема щодо житлової садибної забудови в районі вулиці Грушевського, уточнення функціонального призначення території, просторової композиції, параметрів забудови, визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними та санітарно-гігієнічними нормами.

Територія, на яку розробляється ДПТ, площею орієнтовно 0,7360 га, розташована у центральній частині с. Сокільники та передбачена для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд. З північної сторони проектована територія обмежена вулицею Грушевського, з західної та східної сторін - проектовані території житлової садибної забудови, з південної сторони територія обмежена вул. Проектованою. Під’їзд до території буде здійснюватися від існуючої вул. Грушевського та з вул. Проектована. Дана проектована територія має зручний транспортний зв'язок з іншими об’єктами с. Сокільники.

 

Фото без опису

Фото без опису

Громадські слухання зазначених  ДПТ відбудуться 26 травня о 16:00 в приміщені Народного дому (с. Сокільники, вул. Д. Галицького, 1). Відповідальний за організацію слухань – виконавчий комітет Сокільницької сільської ради.

Також ознайомитись з матеріалами ДПТ можна в приміщені Сокільницької сільської ради (с. Сокільники, вул. Січових Стрільців, 1) у відділі архітектури та містобудування.

Додаткова інформація за телефоном (032) 227 06 45


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора