Сокільницька територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громадські слухання 30.07.21

Дата: 21.07.2021 10:08
Кількість переглядів: 138

Фото без опису

Сокільницька сільська рада інформує мешканців Сокільницької ОТГ, представників підприємств та організацій про проведення громадських слухань, щодо детальних планів території (далі ДПТ):

  • Детальний план території земельної ділянки в межах вул. Озерної в с. Басівка Пустомитівського району Львівської області.

Розробник ДПТ  – ПП «ГАБР-Л».

Підстава розроблення ДПТ – рішення Годовицько-Басівської сільської ради від 11.11.2020р. №3387.

Метою розроблення ДПТ – приведення, проектованої території, у відповідність генеральному плану населеного пункту, а саме: зміна цільового призначення існуючих земельних ділянок, що перебувають у власності громадян з метою ведення садівництва для будівництва та обслуговування індивідуальних житлових будинків та господарських будівель і споруд (присадибні ділянки), встановлення червоних ліній, охоронних зон від існуючих інженерних комунікацій.

В даному ДПТ опрацьовано територію орієнтовною площею 0,8га, що розташована по вул. Озерній в с. Басівка Сокільницької сільської ради.

Територія ДПТ обмежена: - півночі – межа населеного пункту та повітряна ЛЕП-110кВ, з півдня – вул. Озерна, зі сходу та з заходу – існуючі присадибні ділянки.

Фото без описуФото без опису

 

  • Детальний план території частини кварталу індивідуальної житлової забудови К4 по вул. Проектована-19 в с. Годовиця  Пустомитівського району Львівської області.

Розробник ДПТ  – ПП «Центр європейського розвитку».

Підстава розроблення ДПТ – рішення Годовицько-Басівської сільської ради від 08.02.2018р. №1236.

Метою розроблення ДПТ є уточнення у більш крупному масштабі положень раніше розробленого генерального плану с. Годовиця, зокрема щодо частини кварталу індивідуальної житлової забудови К-4, уточнення функціонального призначення території, просторової композиції, параметрів забудови; визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними та санітарно-гігієнічними нормами.

Територія опрацювання знаходиться в південно-західній частині села, біля існуючого житлового кварталу по вул. Л. Українки в с. Годовиця, через раніше запроектовану вулицю навпроти раніше запроектованих кварталу забудови, на північ від колишнього господарського двору та 410 м на південь від існуючого громадського центру.

Дана територія, площею 0,7740 га, розміщена в існуючих межах с. Годовиця Пустомитівського району Львівської області. Село є електрифіковане. Вздовж території опрацювання, в напрямку вул. Л. Українки, з заходу на північний схід проходить високовольтна лінія електропередач 10 кВ. Також по території, паралельно південно-східній її межі, проходить лінія електропередач 0,4 кВ з охоронною зоною 2 м в обидві сторони. Вулиці Шевченка та Л. Українки мають асфальтобетонне покриття, решта вулиць мають гравійне або грунтове покриття.

Фото без опису

Фото без опису

  • Детальний план території щодо розподілу земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку по вул. Данила Галицького в с. Сокільники Львівського району Львівської області.

Розробник ДПТ  – ФОП А. Грімнак.

Підстава розроблення ДПТ – рішення Сокільницької сільської ради від 02.06.2021р. № 163.

Метою розроблення ДПТ є уточнення в більш крупному масштабі положень, відображених у генеральному плані населеного пункту, визначення червоних ліній вулиці - відповідно до генерального плану, формування принципів планування організації забудови, при виявленні й уточненні інженерних мереж та розподілу ділянки.

Площа на яку розробляється ДПТ орієнтовно складає 0,45 га. Територія обмежена: з півночі – автомобільною дорогою, вул. Д. Галицького; з заходу та сходу – територіями садибної житлової забудови; з півдня – територією городів.

Фото без опису

Фото без опису

  • Детальний план території для розподілу земельної ділянки по вул. Гонти в с. Сокільники (ПОВТОРНО).

Розробник ДПТ  – ФОП Данилів Р. О.

Підстава розроблення ДПТ – рішення Сокільницької сільської ради від 02.06.2021р. № 163.

Метою розроблення ДПТ є впорядкування вулично-дорожньої мережі та визначення функціонального призначення території з метою розподілу існуючої земельної ділянки по вул. Гонти в с. Сокільники. Деталізація та уточнення рішень генерального плану населеного пункту та врахування раніше розробленої містобудівної документації.

Фото без опису

Фото без опису

 

  • Детальний план території для поділу земельної ділянки по вул. Бічна Успенська – вул. Смия в с. Сокільники Львівського району Львівської області.

Розробник ДПТ  – СКП «Архітектурно-планувальне бюро об’єднаних громад».

Підстава розроблення ДПТ – рішення Сокільницької сільської ради від 02.06.2021р. № 163.

Метою розроблення ДПТ є деталізація та уточнення рішень генерального плану населеного пункту та врахування раніше розробленої містобудівної документації. Впорядкування вулично-дорожньої мережі та визначення функціонального призначення території з метою розподілу існуючої земельної ділянки по вул. Бічна Успенська – вул. Смия в с. Сокільники.

Площа на яку розробляється ДПТ орієнтовно складає 0,62 га. Територія обмежена: з півночі та півдня – територіями садибної житлової забудови; з заходу та сходу – автомобільними дорогами.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

  • Детальний план території для будівництва торговоофісних, виробничо-складських приміщень та станції технічного обслуговування авто по вул. Наварійська в с. Сокільники Львівського району Львівської області.

Розробник ДПТ  – ФОП Лаврін Я. В.

Підстава розроблення ДПТ – рішення Сокільницької сільської ради від 02.06.2021р. № 163.

Метою розроблення ДПТ є: уточнення у більш крупному масштабі положень раніше розробленого генерального плану с. Сокільники; уточнення функціонального призначення території, просторової композиції, параметрів забудови; визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними та санітарно-гігієнічними нормами.

В проекті опрацьовано планувальне рішення використання та забудови території орієнтовною площею 2,5691 га. Проектом передбачається влаштування СТО та торгово-офісних приміщень. Проектована територія потрапляє у санітарно-захисну зону від кладовища (СЗЗ-300 м). Проте в цілому стан навколишнього середовища на території проектування можна охарактеризувати як добрий для влаштування СТО та торгово-офісних приміщень.

Фото без опису

Фото без опису

  • Детальний план території для розміщення офісноскладського та торгового комплексу в районі вул. Скнилівська-А. Шептицького в с. Сокільники.

Розробник ДПТ  –ФОП Данилів Р. О.

Підстава розроблення ДПТ – рішення Сокільницької сільської ради від 13.07.2020р. № 932.

Метою розроблення ДПТ є деталізація та уточнення рішень генерального плану, впорядкування вулично-дорожньої мережі та визначення функціонального призначення території з метою зміни цільового призначення ділянки та розміщення на ній комплексу придорожнього сервісу.

Площа на яку розробляється ДПТ орієнтовно складає 0,77 га. Територія обмежена: з півночі  – територіями садибної житлової забудови; з заходу та півдня – автомобільними дорогами.

Фото без опису

Фото без опису

Громадські слухання зазначених  ДПТ, відбудуться 30 липня о 15:00 в приміщені Народного дому (с. Сокільники, вул. Д. Галицького, 1). Відповідальний за організацію слухань – виконавчий комітет Сокільницької сільської ради.

Також ознайомитись з матеріалами ДПТ можна в приміщені Сокільницької сільської ради (с. Сокільники, вул. Січових Стрільців, 1) у відділі архітектури та містобудування.

Додаткова інформація за телефоном (032) 227 06 45

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора