Сокільницька територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громадські слухання 25.08.21

Дата: 17.08.2021 10:10
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

Сокільницька сільська рада інформує мешканців Сокільницької ОТГ, представників підприємств та організацій про проведення громадських слухань, щодо детальних планів території (далі ДПТ):

  • Детальний план території для індивідуального житлового будівництва в с. Сокільники в районі вул. Західна частина кварталу К18.

Розробник ДПТ  – ФОП Данилів Ростислав Олегович.

Підстава розроблення ДПТ – рішення Сокільницької сільської ради від 13.07.2020р. №932.

Метою розроблення ДПТ є розміщення індивідуальної житлової забудови, в тому числі зблокованої. Визначення параметрів забудови згідно нормативів. Впорядкування вулично-дорожньої мережі та визначення функціонального призначення території з метою зміни цільового призначення для будівництва і обслуговування індивідуальної житлової забудови. Деталізація та уточнення рішень генерального плану населеного пункту.

В даному ДПТ опрацьовано територію орієнтовною площею 3,6 га, що розташована по вул. Західна в північній частині с. Сокільники.

Територія ДПТ обмежена: - півночі – існуючим проїздом, за яким знаходяться території ОСГ призначення, з півдня та з заходу – ділянками раніше запроектованої та існуючої індивідуальної та котеджної житлової забудови, зі сходу – червоними лініями автодороги Львів - Пустомити.

Фото без описуФото без опису

 

  • Внесення змін до детального плану території для зміни цільового призначення земельних ділянок для будівництва торговоофісних та складських приміщень в районі вул. Стрийська в с. Сокільники, Пустомитівського району, Львівської області.

Розробник ДПТ  – ФОП Лутчин Андрій Богданович.

Підстава розроблення ДПТ – рішення Сокільницької сільської ради від 05.04.2021р. №119.

Метою розроблення ДПТ є уточнення у більш крупному масштабі положень генерального плану с. Сокільники, уточнення планувальної структури території та обґрунтування потреб розміщення нових об’єктів будівництва торгово-офісного призначення.

В даному проекті внесення змін до  ДПТ опрацьовано територію орієнтовною площею 2,7 га, що розташована на вул. Стрийській в с. Сокільники, Львівського району, Львівської області.

Фото без описуФото без опису

 

  • Детальний план території для будівництва комерційно – виробничого призначення та придорожнього сервісу в районі вул. Братів Амбіцьких в с. Сокільники Львівського району Львівської області.

Розробник ДПТ  – ФОП Скакун Любомир Олегович.

Підстава розроблення ДПТ – рішення Сокільницької сільської ради від 02.06.2021р. № 163.

Метою розроблення ДПТ є уточнення в більш крупному масштабі положень, відображених у генеральному плані населеного пункту, визначення червоних ліній вулиці - відповідно до генерального плану, формування принципів планувальної організації торгово-офісної забудови та об’єкту придорожнього сервісу.

Площа на яку розробляється ДПТ орієнтовно складає 8,7 га. Територія обмежена: з півночі, заходу та сходу – територіями городів; з півдня – територією громадської забудови.

Фото без описуФото без опису

 

  • Детальний план території для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд обмеженого вулицями І. Франка – Проектована 14 в с. Годовиця Сокільницької сільської ради.

Розробник ДПТ  – СКП «Архітектурно-планувальне бюро об’єднаних громад».

Підстава розроблення ДПТ – рішення Сокільницької сільської ради від 09.07.2021р. № 216.

Метою розроблення ДПТ є уточнення у більш крупному масштабі положень генерального плану с. Годовиця. Уточнення планувальної структури і функціонального призначення території просторової композиції, параметрів забудови та ландшафтної організації території. Встановлення червоних ліній та ліній регулювання забудови. Визначення планувальних обмежень використання території та параметрів забудови.

Детальним планом території передбачено розподіл існуючої присадибної ділянки на два окремі землеволодіння, впорядкування вулично-дорожньої мережі.

Площа на яку розробляється ДПТ орієнтовно складає 1,2 га. Територія обмежена: з півночі та півдня – територіями садибної житлової забудови; з заходу та сходу – червоними лініями вулиць І. Франка та Проектована-14.

Фото без описуФото без опису

  • Детальний план території в межах вулиць Шухевича – Чупринки в с. Сокільники Львівського району.

Розробник ДПТ  – СКП «Архітектурно-планувальне бюро об’єднаних громад».

Підстава розроблення ДПТ – рішення Сокільницької сільської ради від 30.12.2020р. № 45.

Метою розроблення ДПТ є уточнення у більш крупному масштабі положень генерального плану с. Сокільники. Уточнення планувальної структури і функціонального призначення території просторової композиції, параметрів забудови та ландшафтної організації території. Встановлення червоних ліній та ліній регулювання забудови. Визначення планувальних обмежень використання території та параметрів забудови.

Детальним планом території передбачено зміну цільового призначення земельних ділянок, що перебувають у власності громадян з метою ведення особистого селянського господарства для будівництва та обслуговування індивідуальних житлових будинків та господарських будівель і споруд (присадибні ділянки).

Площа на яку розробляється ДПТ орієнтовно складає 1,4 га, та примикає до вул. Шухевича з південної сторони.

Фото без описуФото без опису

Громадські слухання зазначених  ДПТ, відбудуться 25 серпня о 16:00 в приміщені Народного дому (с. Сокільники, вул. Д. Галицького, 1). Відповідальний за організацію слухань – виконавчий комітет Сокільницької сільської ради.

Також ознайомитись з матеріалами ДПТ можна в приміщені Сокільницької сільської ради (с. Сокільники, вул. Січових Стрільців, 1) у відділі архітектури та містобудування.

Додаткова інформація за телефоном (032) 227 06 45


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора