Сокільницька територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громадські слухання 20.12.21

Дата: 10.12.2021 10:17
Кількість переглядів: 91

Фото без опису

Сокільницька сільська рада інформує мешканців Сокільницької ОТГ, представників підприємств та організацій про проведення громадських слухань, щодо проектів детальних планів території (далі ДПТ):

 

  • Детальний план території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд кварталу К16  в с. Сокільники Львівського району Львівської області.

Розробник ДПТ  – ФОП Лаврін Я. В.

Підстава розроблення ДПТ – рішення Сокільницької сільської ради від 24.09.2021р. №271.

Мета розроблення ДПТ полягає в уточненні у більш крупному масштабі рішень генерального плану с. Сокільники. Уточнення функціонального призначення території, просторової композиції, параметрів забудови. Визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними та санітарно-гігієнічними нормами.

В проекті опрацьовано територію площею 5,0183 га. Проектована територія обмежена: з півночі, півдня, заходу та сходу – червоними лініями проектованих вулиць.

Проектом передбачається розмістити індивідуальні житлові будинки та господарські будівлі.

Фото без опису

 

Фото без опису

 

  • Детальний план території по вул. Черемшини в с. Сокільники Львівського району Львівської області.

Розробник ДПТ  – ФОП Данилів Р. О.

Підстава розроблення ДПТ – рішення Сокільницької сільської ради від 24.09.2021р. №271.

Метою розроблення ДПТ є уточнення рішень генерального плану с. Сокільники. Уточнення функціонального призначення території, просторової композиції, параметрів забудови. Визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними та санітарно-гігієнічними нормами.

В проекті опрацьовано територію орієнтовною площею 0.47га.

Проектована територія обмежена: з півночі, заходу та сходу – ділянками індивідуальної житлової забудови, з півдня вул. Черемшини.

Проектом передбачається розміщення індивідуального житлового будинку.

Фото без опису

Фото без опису

 

  • Детальний план території «Внесення змін до детального плану території розташування кварталу індивідуальної житлової забудови учасникам АТО в урочищі Кадім»  в с. Сокільники Лвівського району Львівської області

Розробник ДПТ  – ПП «Геобуд».

Підстава розроблення ДПТ – рішення Сокільницької сільської ради від 24.09.2021р. №271.

Метою розроблення ДПТ є уточнення рішень генерального плану населеного пункту, а саме уточнення  планувальної структури і функціонального призначення території – для будівництва садибної житлової забудови, встановлення червоних ліній вулиць та ліній регулювання забудови. Визначення планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними та санітарно-гігієнічними нормами.

В проекті опрацьовано територію орієнтовною площею 2,9га. Проектована територія обмежена: з півночі – вул. Успенська, з півдня, заходу та сходу – раніше запроектованими територіями житлової забудови.

Фото без опису

Фото без опису

 

Громадські слухання зазначених  ДПТ відбудуться 20 грудня о 16:00 в приміщенні Народного дому (с. Сокільники, вул. Д. Галицького, 1).

Пропозиції  громадськості подаються протягом 30  днів  з  дати опублікування даного оголошення.

Відповідальний за організацію слухань – виконавчий комітет Сокільницької сільської ради.

Також ознайомитись з матеріалами ДПТ можна в приміщенні Сокільницької сільської ради (с. Сокільники, вул. Січових Стрільців, 1) у відділі архітектури та містобудування.

Додаткова інформація за телефоном (032) 227 06 45


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора