Сокільницька територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання Голови громади з Днем Захисника та Святом Покрови.

Дата: 14.10.2022 14:49
Кількість переглядів: 198

Дорога громадо, 80-ту річницю від створення УПА ми святкуємо під час війни.

Якщо би зараз встали вояки, які загинули тоді, то вони би не здивувалися. Ворог той самий, тільки фронт посунувся на Схід.

ЗСУ- це та ж УПА, яка продовжує боротьбу. Той самий ворог, той самий героїзм, та ж тактика. Ніхто в світі не вірив, що ми зможемо зупинити цю навалу- а ми змогли.

Валерій Залужний недавно сказав «Нам всім важко, дуже важко. Але вже ніколи не буде соромно». Так, нам не соромно буде дивитися в очі нашим внукам. Ми ведемо священну війну проти нечисті, проти диявола не тільки за Україну, але за весь цивілізований світ. Я переконаний- таку силу духу має тільки український народ, і нам з вами пощастило бути частиною цієї Великої Нації.

Сьогодні, як і тоді, у 40-50х роках, дуже складна ситуація. Але зараз ми вже маємо державу, ми об’єднані ненавистю до ворога. На українській землі живе вільний і сильний духом народ, у якого така історія боротьби за волю і незалежність, якої більше немає ні у кого в світі. Українці застопорили навалу своїми тілами, своїми життями.

Бомбардування і погрози ще більше згуртовують нас у спільній ненависті до російських катів.

Наша місія на землі- знищити московію. Україна була до москви і буде після неї. Зараз ми є продовжувачами місії козаків, стрільців, УПівців. На нас зараз лежить велика відповідальність за те, яким буде цей світ, і чи буде він взагалі.

Вічна слава всім воїнам нашої громади, що віддали свої життя за Україну. Доземний уклін їхнім рідним.

Ми вдячні кожному нашому воїну, який боронить зараз рідну землю від московської наволочі. Сьогодні, на свято Покрови, просимо заступництва Пресвятої Богородиці для всього нашого війська.

Ми маємо готуватися до наступу ворога. Ворог підступний і дуже жорстокий. Ми маємо зробити все, що можемо, для перемоги. Чим більше ми допоможемо фронту- тим більше москалів вб’ють наші воїни, тим швидше здобудемо перемогу у війні за незалежність України. Тим швидше зникне з карти світу росія.

Степан Бандера говорив: « Ні на що не здадуться навіть найкращі нагоди й готовість допомогти, якщо сама нація не виборює й не кує своєї долі власною боротьбою»

Ми тут господарі. Нам вирішувати, як нам жити.

Ще раз всім- гуртуймося, готуймося.

Слава Україні!
Слава Нації!

Смерть ворогам!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора