Сокільницька територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Представники сільської ради взяли безпосередню участь в засіданні робочої групи "Просторового розвитку".

Дата: 01.12.2022 10:48
Кількість переглядів: 211

Представники сільської ради взяли безпосередню участь в першому засіданні робочої групи "Просторового розвитку", яке відбулось у Львівській політехніці.

Її члени — профільні експерти та представники 17 територіальних громад Львівщини зібрались вчора, 30 листопада, у стінах Львівської політехніки, аби обговорити співпрацю між громадами Львівщини у сфері просторового розвитку. Це — одна із семи галузевих робочих груп, що розпочала працювати над проєктом Стратегії розвитку Львівської агломерації.

Відтак учасники засідання шукали сильні та слабкі сторони у сфері просторового розвитку, а також обговорювали вже існуючі й потенційні загрози та можливості.

“Йшлося наприклад про актуальність містобудівної документації, транспортні коридори, резерв земельних ділянок для соціально важливих інфраструктурних проєктів, відсутність актуальної топозйомки в масштабі 1:10000 для розроблення комплексних планів просторового розвитку територій та стадії їхньої розробки, а також про налагодження комунікації між громадами, без якої жодну стратегію, якою б якісною вона не була, реалізувати не вдасться. Тішить, що громади готові працювати над вирішенням проблем планомірного розвитку територій, і ми рухатимемось у цьому напрямку разом”, — розповідає директорка департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської, а також голова робочої групи "Просторового розвитку" Олена Василько.

Під час наступного засідання учасники робочої групи розглянуть і проаналізують кілька чинних містобудівних документацій територіальних суміжних громад: зосередяться на ключових проєктах та обговорять спільні інтереси.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора