Сокільницька територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

Дата: 14.04.2023 18:15
Кількість переглядів: 298

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

Сокільницька сільська рада повідомляє про громадські слухання, які відбудуться 24.04.2023 року о 15:00 год. в приміщенні Народного дому (с. Сокільники, вул. Д. Галицького, 1).

Враховуючи п.5 постанови Кабінету Міністрів України № 555 від 25.05.2011 року ( в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 21.10.22022 року №1196) фізичні та юридичні  особи або їх представники, які мають намір бути присутніми на громадських обговореннях під час здійснення реєстрації мають подати підтверджуючі документи для забезпечення замовником громадських слухань їхньої ідентифікації.

Ознайомитись із проєктами містобудівної документації можна в приміщенні відділу архітектури та містобудування Сокільницьої сільської ради, що знаходиться за адресою: 81130, вул. Січових Стрільців ,1 в с. Сокільники  у пн-пт з 10-00 по 16-00 год, а також на офіційному веб-сайті Сокільницької сільської ради sokilnyky-rada.gov.ua.

 

 Відповідальний за організацію слухань – виконавчий комітет Сокільницької сільської ради. Зауваження та пропозиції громадськості можуть подаватись до Центру надання адміністративних послуг Сокільницької сільської ради: с.Сокільники,вул.Галицького,1.

 

Перелік детальних планів територій, які виносяться на громадські слухання та аналітичного звіту за результатами містобудівного моніторингу Сокільницької територіальної громади у 2022 році згідно п.8 постанови Кабінету Міністрів України № 555 від 25.05.2011 року ( в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 21.10.22022 року №1196)

 

 

1. ДПТ для розташування торгово-офісних та складських приміщень в с.Сокільники поблизу автодороги Т 14-16 Львів -Пустомити-Меденичі Львівського району.

 

2. ДПТ в межах вулиці Волошкова - квартал К-10 в с.Сокільники Львівського району Львівської області.

 

3. ДПТ для індивідуальної житлової забудови в межах вулиці Польова та кварталу К-18 в с.Сокільники Львівського району Львівської області.

 

4. ДПТ для індивідуального житлового будівництва в межах вул.Бічна Франка в с.Сокільники Львівського району Львівської області.

 

5. ДПТ для торгово-складських та офісних приміщень в с.Сокільники район вул.Кульпарківська-Авіаційна.

 

6. ДПТ для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах житлової забудови кварталу К-9 в с.Годовиця Львівського району Львівської області.

 

7. ДПТ для будівництва придорожнього сервісу в с.Сокільники в межах вул.Сковороди - Зубрівська Львівського району Львівської області.

 

8. ДПТ для індивідуального житлового будівництва в межах вул.Д.Галицького-Авіаційна в с.Сокільники Львівського району Львівської області.

 

9.ДПТ в межах вулиць І.Білозіра - І.Мазепи в с.Сокільники Сокільницької сільської ради Львівського району Львівської області.

 

10.АНАЛІТИЧНИЙ ЗВІТ за результатами містобудівного моніторингу Сокільницької територіальної громади Львівського району Львівської області у 2022 році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора