Сокільницька територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт голови громади Тараса Сулимка про виконану роботу за період 30.03.2023 - 18.04.2023

Дата: 18.04.2023 17:46
Кількість переглядів: 150

Христос Воскрес!

Хотів би прозвітувати перед громадою про останню поїздку на фронт. Вона цього разу, перед Великоднем, була дуже емоційною і теплою.

Виїхали ми о п’ятій годині ранку колоною з шести авто. Деякі з машин везли на лаветах. Часто так робимо, забираючи потім на пусті лавети побиті і поламані машини з фронту на ремонт. З підготовкою до поїздки не було часу звернути увагу на те, що все навколо зазеленіло і зацвіло- якраз в дорозі був час здивуватися. Десь під Вінницею з лісу на дорогу вийшло стадо диких кабанів- більше двадцяти. Не боялися нас зовсім. Ми чекали, поки вони звільнять для нас дорогу, і поїхали далі.

То тут, то там біля дороги бачили фазанів- у цей період вони просто красені. Тобто, перший день минув легко, цікаво і в постійному здивуванні)

Наступного дня ми вже були під Вугледаром. Хлопці нас нагодували і відвезли на «нуль». На малому відрізку дороги ми побачили більше ста спалених ворожих танків- вражаючу кількість. Захоплення нашими бійцями, гордість, шана, вдячність- це відчув кожен з нас. Дуже зворушило, коли на самому «нулі» нас нагородили відзнаками «бойовий волонтер». Отримати такі відзнаки з рук бойових офіцерів, командирів бригад- це велика честь для нас, для всієї нашої волонтерської команди. Дякуємо за високу оцінку зусиль багатьох людей, які спільно з нами допомагають війську.

Далі- Часів Яр. Туди не проїдеш без бронежилета і шолома, без захисту не пустять- місто під постійними обстрілами. Далі маршрут- Костянтинівка, Краматорськ, Слов’янськ, і на Харківський напрямок. Останнє заплановане місто, вже на зворотній дорозі- Ірпінь. Якраз туди відвели наших хлопців з Бахмута, якраз у день нашого виїзду. Зустріч була дуже теплою, а їхні слова вразили- «Ви нам потрібні, ваша допомога і увага дуже важливі для нас». Дякуємо їм за захист. Будемо і надалі робити все можливе для їхньої підтримки.

По автомобілях.

Ми відвезли:

✔️ Volkswagen T4 вантажний- для бійців 125 бригади ТРО;

✔️ Volkswagen T4 вантажний- для одного з підрозділів аеророзвідки;

✔️ Mitsubishi L200- для 110 бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка;

✔️ Ford Ranger – відремонтований, 125 бригада;

✔️ Renault Scenic 4х4- для 53 окремого стрілецького батальйону;

✔️ Volkswagen T4 – для протитанкового підрозділу 24-ї бригади;

А також:

✔️ Для в/ч А0221- коптер;

✔️ Для 80-ї бригади- два коптери, прилади нічного бачення, оптичні приціли (для аеророзвідки), колеса;

✔️ Для 71-ї бригади- запчастини;

✔️ Для всіх відвезли освячені паски, копчене, солодощі, соки, ліки, вітаміни, питну воду (з водою зараз там проблеми). А також шоломи, запасний одяг, телефони, павербанки, малюнки наших дітей та листи студентів УКУ.

З фронту на ремонт привезли два автомобілі:

✔️ Volkswagen T4 та Mitsubishi L200 - для 80-ї бригади.

Допомагаймо бити ворога. Зараз ти або стріляєш, або подаєш патрони.

Слава Україні!
Слава Нації!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора