Сокільницька територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ В ГОДОВИЦЬКОМУ ЛІЦЕЇ.

Дата: 13.05.2023 11:10
Кількість переглядів: 63

Фото без опису

ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ В ГОДОВИЦЬКОМУ ЛІЦЕЇ

Кожного дня ми дбаємо про безпеку дітей, пригадуємо правила та алгоритми, які допоможуть правильно діяти під час надзвичайних ситуацій, та вчора був особливий день, присвячений цивільному захисту. До нас завітало багато важливих гостей. Хочемо поділитись з вами емоціями та світлинами.

📌 День розпочався з урочистого відкриття на спільній зустрічі зранку. Учні, вчителі та працівники виконали гімн України, вшанували хвилиною мовчання загиблих героїв, ознайомились з планом заходів на день.

📌На заходи до ліцею завітали: староста Годовицько-Басівського округу Сокільницької ТГ Леся Папайло, провідний спеціаліст з охорони навколишнього середовища і цивільного захисту загального відділу Сокільницької с/р Роман Рокита, майстер виробничого навчання територіальних курсів ЦЗ та БЖД Львівської області Володимир Федотов, начальник відділу освіти Сокільницької ТГ Ірина Вачкова.

📌 Володимир Федотов провів лекцію для вчителів та працівників закладу щодо цивільного захисту.

📌 Класні керівники провели години спілкування на тему: "Поведінка в надзвичайних ситуаціях (техногенного, природного походження), під час вибухів та обстрілів".

📌 Члени Учнівського самоврядування підготували та провели вікторину на знання основ цивільного захисту серед учнів початкової школи.

Цей день не був би такий насичений, цікавий та інформативний, як би не гості, які провели уроки-практикуми для учнів.

📌Зворушливим був "Урок мужності" з нашими воїнами. Говорили про безпеку під час воєнного стану.

Військові відзначили внесок ліцею та громади у боротьбу з ворогом. Дякуємо усім воїнам за відвагу та захист.

📌Важливу інформацію подала нашим учням

головний інспектор ВПР Львівського РУ ГУ ДСНС України у Львівській області Ольга Штангрет-Кутельмах. Пригадали правила мінної безпеки, дії цивільного населення та фахівців.

📌Кожен з нас може врятувати життя, знаючи алгоритми першої домедичної допомоги. Актуалізовував знання та проводив практичне заняття з учнями лікар загальної практики Амбулаторія Басівка - сімейний лікар Василь Струк.

📌Особливо цікавою виявилась зустріч з пожежниками які провели навчальну евакуацію, пригадали правила поведінки під час пожежі. Діти ознайомлювались з виглядом та наповненням пожежної машини, приміряли на себе шолом та досліджували скільки ж осіб поміститься всередину машини.

Дякуємо представникам Пожежно-рятувального відділення на спеціальній пожежній техніці 25 ДПРЧ 10 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Львівській області.

📌Завершився цей насичений день спортивними змаганнями між старшокласниками, які організував вчитель фізичної культури та захисту України Богдан Михайлович Мотичка. Діти відпрацьовували вміння евакуації, тренували спритність та силу духу.

Щира подяка усім, хто долучився до організації та проведення!

Знаємо. Практикуємо. Обороняємо.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора