Сокільницька територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Святкування Дня захисту дітей у громаді.

Дата: 07.06.2023 10:11
Кількість переглядів: 97

Фото без описуФото без опису

1 червня, в День захисту дітей, на сцені Львівського державного цирку виступило понад 200 артистів циркових студій зі всієї України, в тому числі з деокупованих територій, з виставою «Здійснити мрію – повернути вкрадене дитинство».

Наймолодші мешканці нашої громади також мали нагоду переглянути виставу за сприяння Служби у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації. Це шоу планують показати також у різних містах Європи. Як зазначили в Львівській облдержадміністрації – цей захід – як підтримка для дітей, які втратили своїх батьків на війні та тих, чиї батьки досі перебувають на фронті чи зникли безвісти.

2 червня, з нагоди Дня захисту дітей, в Парку розваг «УРУРУ» в с.Старе Село (територія «Бухти вікінгів») було організовано тематичне свято. Загалом в заході взяло участь понад 400 дітей з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей із родин ВПО та багатодітних малозабезпечених сімей із 7 районів Львівської області. Весело і цікаво провели діти час, катаючись на гойдалках; також мали нагоду побачити анімованих динозаврів, стрибали на батутах, з’їжджали з гірок, лазили по канатних сітках, перепливали на плотах через водні перешкоди.

Дітки нашої громади відвідали даний захід за сприяння Служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації та Служби у справах дітей райдержадміністрації. Супровід та доїзд дітей забезпечили Служба у справах дітей Сокільницької с/р, Відділ освіти Сокільницької с/р, дирекція Сокільницького ліцею.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора