Сокільницька територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благоустрій громади - залежить від кожного із нас.

Дата: 09.08.2023 15:45
Кількість переглядів: 116

Фото без опису

З метою дотримання Закону України «Про благоустрій населених пунктів» (далі – Закону) від 06.09.2005 № 2807-ІV, Правил благоустрою території Сокільницької сільської ради Львівського району Львівської області (далі – Правила) від 18.07.2023 № 783 та поліпшення стану довкілля, покращення санітарного стану Сокільницької сільської ради просимо прибрати прилеглу прибудинкову територію, привести її у належний стан.


Згідно статтей 15, 17 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» громадяни у сфері благоустрою населених пунктів зобов’язані утримувати в належному стані об’єкти благоустрою (їх частини), що перебувають у їх власності або користуванні, а також визначену правилами благоустрою території населеного пункту прилеглу до цих об’єктів територію. 


Підприємства, установи, організації, власники, орендарі, балансоутримувачі зобов’язані утримувати в належному стані об’єкти благоустрою, їх елементи, що перебувають в їх користуванні, а також визначену Правилами прилеглу територію.

Повідомляємо, що за порушення законодавства у сфері благоустрою передбачена адміністративна відповідальність.


Згідно ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів тягнуть за собою накладення штрафу від 340 грн. до 1360 грн для фізичних осіб та від 850 грн до 1700 грн. для юридичних осіб.


Просимо Вас, більш ретельніше приділяти увагу питанню благоустрою прибудинкової території, за яку несете відповідальність згідно діючого законодавства.


Окремо зауважимо, що благоустрій – це візитна картка кожного населеного пункту. Благоустрій селища залежить не тільки від роботи житлово-комунальних служб, але й від культури та свідомості його жителів.


Сподіваємося на Ваше порозуміння у зазначеному питанні та невідкладне прийняття відповідних заходів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора