Сокільницька територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Освітній онлайн-захід на тему "Правові механізми та засоби комунікації й взаємодії з органами влади" для громад і НУО Львівської області.

Дата: 30.08.2023 08:14
Кількість переглядів: 148

Фото без опису

6 вересня 2023 року об 11:00 відбудеться освітній онлайн-захід на тему «Правові механізми та засоби комунікації й взаємодії з органами влади (їх представниками)» для громад і НУО Львівської області.


Захід організовується Всеукраїнською громадською організацією інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА». До участі в онлайн-лекції запрошуються жителі, громадські активісти, тапредставники громадських об’єднань з громад Львівської області, а саме: Жовківської, Бродівської, Рава-Руської, Добротвірської, Золочівської, Городоцької, Козівської, Оброщинської, Сокільницької, Жидачівської.


Для участі у заході потрібно зареєструватися посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1TtbBLrZrZWB5g6riHUnvBiayg0L2Nh8ecyAqnsxm2Fw/edit
Підключитися до конференції Zoom Ви зможете за наступним посиланням: https://us06web.zoom.us/j/82013395040 pwd=RTJ5SmZ3K3VMS2RHZWZIU1NxWDdCZz09
Ідентифікатор конференції: 820 1339 5040
Код доступу: 612049
Лекція безкоштовна та проводиться українською мовою.


Цей захід проводиться Всеукраїнською громадською організацією інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» в рамках проєкту «Дослідження участі громадськості у процесах прийняття владних рішень у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора