Сокільницька територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки.

Дата: 04.10.2023 16:43
Кількість переглядів: 219

Фото без опису

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки містобудівної документації

  1. Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Проєкту внесення змін до генерального плану села Басівка Львівського району Львівської області.

У Заяві про визначення обсягу СЕО міститься інформація про замовника СЕО, вид та основні цілі документа державного планування.

2.Орган, що приймає рішення про затвердження документа державного планування: Сокільницька сільська рада.

3.Передбачувана процедура громадського обговорення:

– строк громадського обговорення Заяви про визначення обсягу СЕО становить з 04.10.2023 до 13.10.2023 р.;

– згідно зі ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до Заяви про визначення обсягу СЕО;

– ознайомитися з заявою про визначення обсягу СЕО можна на офіційному веб-сайті Сокільницької сільської ради - https://sokilnyky-rada.gov.ua/.

– зауваження і пропозиції подаються до Сокільницької сільської ради Львівської області за адресою: вул. Січових Стрільців, 1, с. Сокільники, Львівський р-н, Львівська обл., 81130, ел.пошта: sokil_rada@ukr.net в термін до 13.10.2023 р.

– місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування – Сокільницька сільська рада.

4) необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту документа державного планування – відсутня.

На офіційному веб-сайті Сокільницької сільської ради Львівського району Львівської області https://sokilnyky-rada.gov.ua/ розміщено Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Проекту внесення змін до генерального плану села Басівка Львівського району Львівської області для надання зауважень та пропозицій громадськості.

Адреса, на яку подаються зауваження та пропозиції в письмовій формі: Сокільницька сільська рада Львівського району Львівської області (вул. Січових Стрільців, 1, с. Сокільники, Львівський р-н, Львівська обл., 81130).

Термін подання зауважень та пропозицій громадськості становить 10 днів з дня оприлюднення заяви з 04.10.2023 до 13.10.2023 р.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора