Сокільницька територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зустріч щодо створення окремого підрозділу з надання первинної медичної допомоги в режимі 24/7.

Дата: 12.10.2023 16:04
Кількість переглядів: 108

Фото без описуФото без опису
Фото без опису

В Пустомитівській міській раді відбулась робоча зустріч щодо створення окремого підрозділу з надання первинної медичної допомоги в режимі 24/7 (цілодобово та включно з вихідними та святковими днями) для мешканців територіальних громад. Проект проводиться у партнерстві разом із сусідніми громадами, а саме Щирецькою селищною, Оброшинською сільською та Пустомитівською міською радами.

Даний проект є важливим, так як екстрена медична допомога (швидка) згідно до Наказів МОЗ України №583 від 26.03.2021 р. та №2581-IX від 07.09.2022 р. повинна виїжджати на визначені випадки, а такі ситуації, як температура 40 у дитини чи дорослого чи гіпертонічний криз не є причиною виклику швидкої.

Проект дозволить вивести первинну медичну допомогу на новий рівень, що забезпечить її ефективність та прагнення надати найкращі можливі медичні послуги пацієнтам. Для швидкого реагування на виклики мешканців автомобілі медичної допомоги укомплектовуватимуться новітнім технологічним обладнанням, що підвищить ефективність надання медичної допомоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора