Сокільницька територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Запрошуємо до участі громаду, зауваження та пропозиції до тексту щодо проекту СТАТУТ Сокільницької сільської територіальної громади.

Дата: 13.11.2023 20:17
Кількість переглядів: 344

Фото без опису

Спільно з проектом USAID "Говерла" в Сокільницькій сільській раді робоча група розпочала роботу над розробленням проекту Статут Сокільницької сільської територіальної громади.

Статут територіальної громади - своєрідна "Конституція" громади, яка визначає основи життєдіяльності Сокільницької сільської територіальної громади, засади, форми та порядок здійснення нею місцевого самоврядування. Статут відкриває можливості для отримання інвестицій на розвиток громади. Залучення інвестицій, у тому числі від структур ЄС та інших міжнародних донорів, прямо залежить від наявності статуту громади. Донори вважають, що статут є не лише візитівкою, а одним з показників спроможності громади для саморозвитку.


СТАТУТ Сокільницької ТГ (проект)


Запрошуємо до участі громаду, прийом зауважень та пропозицій до тексту щодо проекту Статут Сокільницької сільської територіальної громади подаються на офіційну електронну адресу Сокільницької сільської ради sokil_rada@ukr.net  до 30.11.2023 року включно. 

Наступним кроком відповідно до розпорядження сільського голови від 05.10.2023 року №110-р відбудеться громадське обговорення разом із засіданням робочої групи 07.12.2023 року о 15:00 год. в с. Сокільники приміщення Народного дому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора