Сокільницька територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні обговорили, як запобігти домашньому насильству та жорстокому поводженню з дітьми.

Дата: 15.11.2023 16:12
Кількість переглядів: 164

Фото без описуФото без опису

🗣Сьогодні за круглим столом, обговорили тему «Запобігання домашньому насильству та жорстокому поводженню з дітьми», за участі старшого дільничого офіцера поліції, капітана поліції - Романа Сивака, начальника соціального відділу Сокільницької сільської ради - Полуситок Олени, спеціаліста соціального відділу Сокільницької сільської ради - Бокало Наталії та начальника Служби у справах дітей Сокільницької сільської ради - Броди Алли.

На жаль, випадки вчинення домашнього насильства на сьогодні є доволі поширеними. Вирішальне значення в боротьбі з випадками домашнього насильства має скоординованість та взаємодія всіх суб’єктів в сфері роботи протидії домашньому насильству.

👨‍👩‍👧‍👦Під час зустрічі обговорили факти випадків домашнього насильства, вчасного реагування на них, надання допомоги постраждалим, залучення інших суб’єктів до надання допомоги постраждалим, надання повідомлень про виявлені випадки, а також визначили план проведення заходів в Сокільницькій ТГ в рамках щорічної акції «16 днів проти насильства».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора