Сокільницька територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт про виконану роботу за 2023 рік офіцером поліції капітаном поліції Романом Сиваком.

Дата: 26.01.2024 12:59
Кількість переглядів: 174

26 січня 2024 року старшим дільничним офіцером поліції капітаном поліції Романом Сиваком було прозвітовано про виконану ним роботу на території обслуговування, а саме на території Сокільницької громади.

Протягом 2023 року було розглянуто 245 звернення громадян, розкрито 27 кримінальних правопорушення, складено 65 протоколів про адміністративні правопорушення, включаючи незаконне виробництво, придбання, зберігання, перевезення та пересилання наркотичних засобів або психотропних речовин без мети збуту в невеликих розмірах, дрібне викрадення чужого майна та інші.

На зустрічі було доведено інформацію про стан криміногенної обстановки, про шахрайства, які є досить актуальними на даний час, про можливі способи захисту від майнових злочинів та про те, як не стати об'єктом злочинних посягань.

За звітний  період здійснювалась превентивна робота, спрямована на забезпечення публічної безпеки та порядку; попередження кримінальних та адміністративних правопорушень; перевірки дотримання обмежень, встановлених законом відносно осіб, які перебувають на превентивному обліку.

В ході проведення звіту було наголошено, що однією з головних складових успіху в розкритті та попередженні злочинів є своєчасне інформування поліції. Якщо мешканці не залишаються байдужими і повідомляють про правопорушення, що вчинені або готуються, то поліція має змогу одразу прийняти відповідних заходів. Тому, взаємодія населення та поліції є дуже важлива, особливо в умовах воєнного стану.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора