Сокільницька територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

Дата: 17.03.2024 22:46
Кількість переглядів: 114

Фото без опису

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

Сокільницька сільська рада повідомляє про громадські слухання, які відбудуться 21.03.2024 року о 15-00 год. в приміщенні Народного дому (с. Сокільники, вул. Д. Галицького, 1). 

Враховуючи п.5 постанови Кабінету Міністрів України № 555 від 25.05.2011 року ( в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 21.10.2022 року №1196) фізичні та юридичні  особи або їх представники, які мають намір бути присутніми на громадських обговореннях під час здійснення реєстрації мають подати підтверджуючі документи для забезпечення замовником громадських слухань їхньої ідентифікації.

Ознайомитись із проєктами містобудівної документації можна в приміщенні відділу архітектури та містобудування Сокільницьої сільської ради, що знаходиться за адресою: 81130, вул. Січових Стрільців ,1 в с. Сокільники  у пн-пт з 10-00 по 16-00 год, а також на офіційному веб-сайті Сокільницької сільської ради sokilnyky-rada.gov.ua. 

 Відповідальний за організацію слухань – виконавчий комітет Сокільницької сільської ради.Зауваження та пропозиції громадськості можуть подаватись до Центру надання адміністративних послуг Сокільницької сільської ради:с.Сокільники,вул.Галицького,1. 

 

Перелік детальних планів територій, які виносяться на громадські слухання згідно п.8постанови Кабінету Міністрів України № 555 від 25.05.2011 року ( в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 21.10.2022 року №1196)

 

1.Детальний план території для будівництва та обслуговування об’єктів дорожнього сервісу в межах автодороги (Західний обхід м.Львова) в с.Сокільники Львівського району Львівської області – ТзОВ “ЮПІДЖІ” та Звіт про стратегічну екологічну оцінку. (ПОВТОРНО)

2.Детальний план території для уточнення планувальної структури та визначення містобудівних умов та обмежень існуючих об’єктів в межах Скнилівська(Західний обхід м.Львова)  в с.Сокільники. (ПОВТОРНО)

 

 

3.Детальний план території для індивідуального житлового будівництва в межах вул.Бічна І.Франка та вул.Кобилянської О. в с.Сокільники Львівського району Львівської області.

 

4.Детальний план території для індивідуального житлового будівництва поблизу вул.М.Грушевського в с.Сокільники Львівського району Львівської області.

 

5.Детальний план території на внесення змін до “Детальний план території для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу в с.Сокільники Львівського району, Львівської області в межах вулиць Скнилівська (Західний обхід м.Львова) – квартал К-10”

 

6.Детальний план території в межах територій об’єктів обслуговування, торгівлі та придорожнього сервісу, поблизу ТРЦ “Кінг Крос Леополіс” в с.Сокільники Львівського району Львівської області.

 

7.Детальний план території для індивідуального житлового будівництва в межах кварталу житлової забудови в с.Сокільники Львівського району Львівської області.

 

8.Детальний план території для будівництва торгово-офісних, виробничо-складських приміщень та станції технічного обслуговування авто в межах вулиці Об’їзної та Т-14-16 Львів-Пустомити-Меденичі в с.Сокільники Львівського району  Львівської області.

 

9.Детальний план території для індивідуальної житлової забудови в межах вулиць Мазепи Івана та Медова  в с.Сокільники Львівського району Львівської області.

 

10.Детальний план території  індивідуального житлового будівництва в межах вул.Сонячна квартал К-18  в с.Сокільники Львівського району Львівської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора