Сокільницька територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки містобудівної документації (СЕО).

Дата: 27.03.2024 16:52
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки містобудівної документації (СЕО)

  1. Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Проекту Детального плану території для внесення змін до «Внесення змін до детального плану території в межах вулиці Окружної в с Сокільники Сокільницької сільської ради» Львівського району Львівської області.

У Заяві про визначення обсягу СЕО міститься інформація про замовника СЕО, вид та основні цілі документа державного планування.

  1. Орган, що приймає рішення про затвердження документа державного планування: Сокільницька сільська рада Львівського району Львівської області.
  2. Передбачувана процедура громадського обговорення:

– строк громадського обговорення Заяви про визначення обсягу СЕО становить з 27.03.2024 р. до 05.04.2024 р;

– згідно зі ст. 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до Заяви про визначення обсягу СЕО;

– ознайомитися з заявою про визначення обсягу СЕО можна на офіційному веб-сайті Сокільницької сільської ради Львівського району Львівської області – https://www.sokilnyky-rada.gov.ua/.

– зауваження і пропозиції подаються до Сокільницької сільської ради Львівського району Львівської області за адресою: 81130, Львівська обл., Львівський р-н, с. Сокільники, вул. Січових Стрільців, буд. 1, ел. пошта: sokil_rada@ukr.net в термін до 05.04.2024 р.

– місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування – Сокільницька сільська рада Львівського району Львівської області.

4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування – відсутня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора