Сокільницька територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

15-17 квітня 2024 року в м. Івано – Франківськ, представниками ГО «Фундація «Простір», було проведено конференцію для представників робочих груп з питань доступності послуг об’єктів соціальної роботи в громадах.

Дата: 19.04.2024 10:50
Кількість переглядів: 50

Фото без описуФото без опису

15-17 квітня 2024 року в м. Івано – Франківськ, представниками ГО «Фундація «Простір», було проведено конференцію для представників робочих груп з питань доступності послуг об’єктів соціальної роботи в громадах, співробітництва з іншими територіальними громадами, підвищення рівня інклюзії, у тому числі задля попередження конфліктів в громадах у різних сферах життя місцевого населення, які були створені в партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» в Волинській, Житомирській, Закарпатській, Львівській, Одеській, Полтавській та Рівненській областях.Захід проведено для представників 16 громад.

Метою конференції було об'єднати зусилля представників громад по врахуванню отриманих даних за підсумкам проведеного комплексного дослідження «Аналіз доступності, чутливості до конфліктів та перспектив розвитку міжмуніципальних соціальних послуг у пілотних громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» та скласти рекомендації для запровадження напрацювань та пропозиції кожній громаді із внесенням відповідних заходів до профільних програм розвитку місцевого рівня. Протягом трьох днів учасники конференції відвідали Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Донбас». Обговорили проблеми та шляхи їх розв’язання задля покращення якості та доступності послуг досліджених об’єктів соціальної роботи в громадах для осіб з інвалідністю ,3ветеранів,ВПО та інших вразливих верст населення, створення безбар’єрних та інклюзивних просторів .Керівники Проєкту Ганна БОРОВА і Сергій МИТРОХІН презентували підсумки та обговорення ,огляд результатів реалізації проєкту «Аналіз доступності,чутливості до конфліктів та переспектив розвитку міжмуніципальних соціальних послуг у пілотних громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора