Сокільницька територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До Сокільницької громади завітали члени добровільної пожежної дружини німецького міста Боркен - Andreas Saure, Michael de Sain, Markus Lammes.

Дата: 03.07.2024 11:11
Кількість переглядів: 170

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

🤝1 липня 2024 р. з дружнім візитом та подарунками для команди ДЮРП (дружини юних рятувальників-пожежних) Сокільницької громади завітали члени добровільної пожежної дружини німецького міста Боркен - Andreas Saure, Michael de Sain, Markus Lammes.

👨‍🚒Кожен з них в повсякденному житті має інший фах. Зокрема, Andreas Saure є ювеліром, Michael de Sain працює в мерії міста (служба зайнятості) та Markus Lammes працює менеджером з продажі деревини. Добровільна пожежна дружина міста Боркен налічує 100 людей. Керівником цієї організації є Andreas Saure, який постійно відстежує події, що відбуваються в нашій громаді через фейсбук та інші засоби масової інформації.

Зокрема про ініціативу створення дитячої добровільної пожежної дружини дізнались через висвітлення змагань між дитячими добровільними дружинами області та були під враженням від такого виду залучення дітей до пожежної справи.

👉Візит відбувся за сприянням мера м. Бокена пані Mechtild Schulze Hessing. Дякуємо за співпрацю🫂.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора