Сокільницька територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт голови громади Тараса Сулимка про виконану роботу за період 28.06.2024-19.08.2024

Дата: 20.08.2024 08:53
Кількість переглядів: 16

Фото без опису

На фронті впродовж останнього місяця стільки подій, і такі важкі бої на Покровському напрямку, що реагувати з допомогою потрібно було дуже оперативно. Свою відпустку провів у поїздках на Схід і Південь. Отже, звітую.

За останній місяць було організовано чотири поїздки на фронт.

Запам'яталася поїздка, коли з нами, після короткої відпустки, повертався у свою частину воїн. Він попросив заїхати по дорозі до молодшого сина, який після закінчення Академії, отримавши офіцерське звання, достроково пішов воювати далеко на Південь. Побратим має ще старшого сина, який щойно повернувся з фронту. Їхали ми через Запоріжжя, спускаючись вниз. Ми були вражені тією зустріччю з молодим офіцером. У його віці така мотивація, почуття обов'язку, досвід, поранення, горіння у виконанні бойових задач викликає велике захоплення і шану.

Далі рушили на Донецьк, поверталися додому через Харків. Ночували в хлопців у Костянтинівці. Під безперервними обстрілами і під враженнями дня, що минав, не спалося. Думав про те, як з однієї сім'ї всі, до одного, чоловіки пішли воювати. Сім'я віддала Україні все, що могла. І яку треба мати в серці любов до своєї землі, щоб не сумніватися у такому рішенні. Честь і слава кожному з них. На тлі їхньої мужності наскільки ницо виглядають всі ті, які мають стояти на захисті країни, але ховаються за їхніми спинами.

На фронт було доставлено:

✔️ Volkswagen T4 - Костянтинівка;

✔️ Honda CR-V - Курахове;

✔️ Mercedes ML - Куп'янськ;

✔️ Mercedes ML - Селідове;

✔️ Jeep Cherokee - Борова-Лиман;

✔️ Відвезли для морської піхоти човни, двигуни, сітки, причіп;

✔️ Розвезли вздовж всього фронту по локаціях дрони fpv та Mavic різних конфігурацій приблизно на суму 10 мільйонів гривень;

Крім цього,

✔️ Відремонтовано 6 автомобілів;

Закуплено:

✔️ Супутникові системи STARLINK;

✔️ Генератори;

✔️ Ще додатково дрони;

✔️ Підривні машинки;

✔️ Системи РЕБ.

Вдячний всім, хто не "втомився від війни". Переважно ті, хто справді втомився, мовчать про втому і здобувають Перемогу кров'ю, життями і надлюдськими зусиллями. Кожен з нас зобов'язаний допомагати, і кожен з нас може це зробити. Малої допомоги не буває, кожний внесок є важливим. Дякую всім, для кого спільна мета перемоги над ворогом стала місією і сенсом життя.

Для кого Україна- понад усе.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора